Testcenter Hårdt Ramt Af Travlhed

Forside » 112 » Testcenter Hårdt Ramt Af Travlhed
Billede af: Pexels.com
Skrevet d. 14. December 2021

Det nye kviktestcenter ved Prøvetestcentret har haft en ekstra hård åbnings weekend, hvor det blev til 1367 "kunder" bare på åbningsdagen Fredag. Det skabte derfor lange køer på 100m og ekstra meget ventetid for de testede.

Hvis man vil undgå køen så er det bedst at komme i eftermiddags og aften timerne siger selskabet bag det nye testcenter.

I løbet af Freda, Lørdag og Søndag kom der samlet lidt ca. 4085 mennesker forbi for at blive testet ved det nye kvivtestcenter, som måske ikke er så kvik alligevel. 

Til sammenligning blev der blot 2874 borger testet for en måned siden, så det giver klare billeder af hvad vi er på vej imod.

"Vi forventer en travl December i alle vores testcentre, fordi folk skal være meget sammen og gerne vil være sikre på ikke at smitte" siger Trine Baadsgaard fra Copenhagen Medical.

Ifølge selskabet selv, skyldes det at der er mangel på bemanding.


"Vi arbejder så stærkt, som vi kan på at løse det. Vi ansætter, uddanner og vagtplanlægger siger Trine". 

Det anbefales derfor at man møder op i god tid, hvis det er at man vil undgå køerne til kviktestcentrene. Dog slipper man nok aldrig helt for en smule kø i disse tider.

Vi sender et stort tak til avXperten, der har støttet ovenstående indhold. Klik her for at hoppe ind på avXpertens webshop og se hvad de har af spændene produkter. Det betyder at avXperten får et link i ovenstående indhold.