Nu Kan Du Kommer Til Norge Igen Med DFDS

Forside » 112 » Nu Kan Du Kommer Til Norge Igen Med DFDS
Billede af: Pexels.com
Skrevet d. 02. July 2021

DFDS' færger har atter fået grønt lys til at sejle mellem Danmark og Norge igen. 

Sidste gang Oslobåden var aktiv var mere end et halvt år siden, nemlig 8, Januar 2021. Siden da har den holdt stille på grund af corona restriktionerne, men om inden læge, så har det grønt lys til at fragte folk fra kyst til kyst igen. 

 I dag starter den første færge med at sejle igen, hvor den anden først sejler i løbet af i morgen, det oplyser brancheorganisationen Danske Rederier i en pressemeddelelse. 

Her går turen far Nordhavnen i København til Frederikshavn, før man rammer Oslos kyst og det glæder topchefen hos DFDS, Torben Carlsen. 

"Især på vegne af de mange ansatte er jeg glad for, at de igen får en mere normal hverdag og kan byde vores mange gæster om bord på "Crown" og "Pearl Seaways" siger han. 

Selvom vi ikke skal gå med mundbindlængere i de fleste steder, så er der få coronaregler der stadig gælder ombord på  færgerne. Blandt andet skal man stadig have mundbind på i flere steder på færgen. 

For at rejse med færgen skal man også kunne dokumentere en maks 48 timers gammel negativ coronatest, eller dokumentere for første vaccinestik eller at man har været smittet inden for de seneste seks måneder.