Landsholdet Giver Helsingør Gratis Reklame

Forside » 112 » Landsholdet Giver Helsingør Gratis Reklame
Billede af: Pixabay.com
Skrevet d. 02. July 2021

Helsingør Kommune kommer mere og mere på landskortet, snart vil folk kunne pege hvor Helsingør er på landkortet og det skyldes landsholdet. 

Helsingør får i disse tider en masse omdømme, netop på grund af Landsholdet der holder sig til i kommunen under EM. Det er ikke noget nyt af det danske landshold opholder sig på Marienlyst Strandhotel under landskampene. Det har de faktisk gjort siden 2008 og har fornyligt offentliggjort, at det kommer de forsat til i og med man har lavet en aftale i mellem DBU og Helsingør kommune om at gøre samarbejdet permanent. 

Kommunikationsrådgiveren Simon Bang, mener at der er fremragende reklame for Helsingør at landsholdet bor der under landskampe osv. Det er en reklame, som mange virksomheder normalt betaler mange mio. Kroner for, men hos Helsingør kan man nyde godt af det til ingen penge. "

"Det har stor betydning. Det er noget, som man ofte vil forsøge at købe sig til. Opmærksomhed eller kendskab vil man som regel gerne give gode penge for" siger han. 

Derudover siger han også at det danske EM-landshold har fortiden en vidunderlig effekt på folket og en særlig effekt på Helsingørs beboere der ofte kommer ud på gaderne for at hylde landsholdet, når de tager afsted med bussen inden landskampene. 

Her skal vi huske at takke: avxperten, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af teksten på netop denne artikel. Der kan du bestille et sortiment fra minutur. Heraf marketet, som du ser øverst.