Her Er Landsholdets Nye Base

Forside » 112 » Her Er Landsholdets Nye Base
Billede af: Pexels.com
Skrevet d. 02. July 2021

Marienlyst Strandhotel bliver den danske fodbold landsholds nye base fremover. 

I går kunne DBU og Helsingør Kommune bekræfte at der er blevet lavet en aftale om, at i fremtiden så vil landsholdet forberede sine kampe og træne på Marienlyst Strandhotel. 

Det har længe været på tale, og nu kan vi endelige sige at det officielt. Efter aftalen om at der skal etableres en ny hybridbane ved siden af det nye stadion-område i Helsingør. 

Kommunen betaler selv 11.7 mio. Kroner mens DBU støtter op med 1 mio. Kroner og Marienlyst bidrager med 5 mio. Kroner. Arbejdet forventes at starte i 2022 og skulle gerne stå klar primo 2023. 

"Vi er utroligt stolte af vores landhold og glade for, at de har hjembase her. Det er stort og fantastisk at mærke det fællesskab, der er om landsholdet. Jeg er overbevist om, at det er med til at inspirere og styrke vores foreningsliv i kommunen. Jeg glæder mig selvfølgelig også over, at vores lokale erhvervsliv kan se mulighederne i samarbejdet og sammen med kommunen investerer i fremtiden. Også så andre kan have glæde af anlægget, når landsholdet ikke er her. Det er alt i alt meget lovende for årene, der kommer" lyder der fra Helsingør Kommunes borgmester, Benedikte Kiær.