FC Helsingør Får Nyt Navn På Spilletrøjen

Forside » Sport » FC Helsingør Får Nyt Navn På Spilletrøjen
Billede af: Pixabay
Skrevet d. 22. July 2021

Den lokale fodboldklub FC Helsingør får et nyt navn på deres trøje, når den nye sæson bliver trillet igang, men der er ikke tale om en ny spiller. I stedet er det et nyt hovedsponsorat, der er indgået med den lokale virksomhed Gardinxperten, der altså skal pynte på de blå og hvide trøjer fra Helsingør.

Gardinxperten er ingen ny bekendt for fodboldklubben. Faktisk har de været sponsorere i flere år, men nu er tiden til, at aftalen får en opgradering.

Torben Markussen fra Gardinxperten udtaler følgende:

“Det går godt med gardinerne og forretningen, og jeg elsker at komme på stadion og se FC Helsingør, så den lå lige til højrebenet. Jeg har et tæt forhold til den sportslige ledelse, og vi havde talt sammen om at opgradere engagementet i længere tid,”

Herudover uddyber han med følgende:

“Jeg bor selv i Espergærde, og vi har butik i Helsingør, så for mig handler det også om at støtte lokalt og give noget tilbage til en by og en klub, som jeg synes har givet mig så meget”

Den tidligere hovedsponsor C Rail Safety giver altså tøjlerne videre til nye kræfter, men forbliver stadig som almindelig sponsor i klubben. FC Helsingør spiller i den danske førstedivision, og var for en håndfuld år siden op og vende i Superligaen.